понедељак, 19. октобар 2015.

OVA FOTOGRAFIJA IMA 67.000 LAJKOVA: Kada je vidite, biće vam jasno i zašto (FOTO)

GEST OVOG STUDENTA ZADIVIO JE SVET: Raznežićete se kada vidite šta je uradio! (FOTO)


- Nastavio je da me drži za ruku. U početku sam mislio da se neko sa mnom šali, ali jednostavno mu je trebala uteha - izjavio je dvadesetjednogodišnji student za kanadski Huffington Post

GEST-OVOG-STUDENTA-ZADIVIO-JE-SVET-Raznezicete-se-kada-vidite-sta-je-uradio-FOTO
Foto: Facebook/Only In Hamilton
Dirljiv gest jednog kanadskog studenta, koji je prošle nedelje tokom cele vožnje autobusom držao ruku gospodina s posebnim potrebama zabeležen je kamerom i ovaj mladi čovek je raznežio svet.
Naime, njemu je prišao jedan čovek zamolivši ga da se rukuju. Iako je bio zbunjen, pristao je.Godfri Kuoto se tokom vožnje javnim prevozom u Hamiltonu u kanadskoj pokrajini Ontario našao u nesvakidašnjoj situaciji.
– Nastavio je da me drži za ruku. U početku sam mislio da se neko sa mnom šali, ali jednostavno mu je trebala uteha – izjavio je dvadesetjednogodišnji student za kanadski Huffington Post.

Fotografija koja je objavljena na Fejsbuk stranici Only In Hamilton ubrzo je skupila više od 67.000 lajkova i 14.000 deljenja, a ljudi su i dalje oduševljeni gestom ovog dečka.
Porodica starijeg gospodina je želela da pronađe ovog plemenitog studenta da mu se zahvali.

(Portalomanija / Izvor:Telegraf) 
 /Portalomanija se izvinjava zbog ovolikog broja iskakajućih oglasa/reklama. Žao nam je zbog toga , ali to nam je jedini izvor zarade./)

Нема коментара:

Постави коментар